Продават се 18 чисто нови Porsche 911 GT3. Човекът ги поръчал за писта, която така и не била направена

  • Галерия с 5 снимки. Галерия с 5 снимки.

10 Jan 2018

Историята е малко странна. Попаднахме на нея в pistonheads.com, които черпят информация от оригиналния източник, холандския сайт marktplaats.nl.

В първия е обявена продажбата на 18 автомобила, абсолютно идентични Porsche 911 GT3 произведени през 2015-та година, всеки с цена от 135 000 евро и с пробег 0 километра. Колите са чисто нови.

Pistonheads.com пишат, че колите са били поръчани от заможен холандец, който имал намерение да ги ползва на писта. Последната обаче така и не била построена и белите GT3-ки останали „на сухо“, тоест на по 0 км.

Автомобилите са абсолютно идентични и са снабдени с опционалния Club Sport пакет, включващ предпазна клетка вътре, карбонови седалки, разположен на удобно място пожарогасител, прекъсвач на ел. верига, както и 6-точкови колани, които обаче не виждаме на снимката на интериора.

Искате ги? Ще ви излязат общо 2 421 000 евро, но предполагаме, че човекът може да направи отстъпка за количество. Разгледайте галерията, след което килкнете на това червено GT3, което ще ви отведе до материала за фейслифта на модела.

Много практичен и интересен!