Lamborghini Huracam е много бърза камера на колела

  • Галерия със 7 снимки Галерия със 7 снимки
  • Huracan със сигурност не е най-бързата камера кола, вижте и тези в галерията! Huracan със сигурност не е най-бързата камера кола, вижте и тези в галерията!

18 Apr 2018

Lamborghini Huracan може да е бейби Lambo, но си е съвсем истинска суперкола. Със своите 610 к.с. от 5,2-литров V10 бикът на Lambo изпълнява великолепно ролята си на безполезен фукльо. Но дали не може да бъде впрегнат в някаква полезна работа? Оказва се, че може, и не става въпрос за експресно доставяне на органи за трансплантации или гонене на лошите по магистралите. Huracan можел да служи като отлична филмова кола за поставяне на камера. Въпросната камера е Red Epic 8K.

Името на колата някак естествено е променено на Huracam, доста оригинално. Както всеки от вас, използвал някога GoPro, може да потвърди, снимането на бързи сцени не е толкова просто. Факт е, че оборудването за снимане по този Huracan многократно надвишава цената на самата кола. Само за рамата и системата за контрол на камерата са похарчени около 500 хил. долара. Въпреки добавената маса и очевидно пострадалата аеродинамика, максималната скорост от 323 км/ч е запазена.

Би следвало да е достатъчна, освен ако не искате да снимате Bugatti или Koenigsegg с максимална мощност. При такива случай се ползва... тази снимка тук казва достатъчно. Кликнете на нея за готин материал с фактите на Chiron и Agera RS.

 

Лукс от Китай!