Новото предаване на Ед Чайна от ‘Wheeler Dealers’ се казва ‘Garage Revival’. Видео

  • Галерия с 10 снимки. Галерия с 10 снимки.

23 Apr 2018

През март 2017-та писахме, че Ед Чайна, високият механик, който Майк често изненадваше с наглед обречени автомобили, напуска продукцията ‘Wheeler Dealers’ или „Да продадеш колата си“, както поредицата се превежда у нас. Подробностите защо се случи това може да научите, като кликнете на оранжевите букви, но преди това трябва да гледате първия трейлър на новото предаване на Ед.

Логично, Ед не се отдалечава особено от оригиналния формат на ‘WD’, но същевременно вкарва свежа нотка в цялата идея. А именно, че той не възстановява закупени от екипа коли, а автомобили на ентусиасти, които „са закъсали“ с реновирането на своите проекти-мечти.

Супер идея? Да, наистина, макар че не можем да споменем факта, че вече сме гледали подобни неща. Предаването ‘Car SOS’ („Сервиз SOS“, National Geographic) с Тим Шоу и Фъз Тауншенд е базирано на почти аналогичен формат.

Ед Чайна обаче си е Ед Чайна, а освен това неговата поредица ‘Garage Revival’ ще се гледа единствено в онлайн YouTube канала на Ед или поне засега. Стискаме палци на високия механик-водещ, чакаме първия епизод на предаването с интерес. То ще бъде качено на 1 май и ще показва възстановяването на Golf GTI MkI. Ето и трейлъра.

Лукс от Китай!