Мъж потроши шоурум на Porsche със… своето Porsche Cayenne. Ядосал, се че колата му дошла без поръчаните опции. Видео

 • Галерия с 6 снимки. Галерия с 6 снимки.

07 май 2018

И, забележете, това не се случва в Русия, където понякога имаме усещането, че кражбата на банкомат с танк е нещо почти нормално.

Мястото на инцидента е дилърството на Porsche в тайванския град Тайчунг, а мъжът се казва Чу (42 години). Описван, като „лоялен Porsche фен“, той поръчал новата си Panamera Sport Turismo през януари 2017-та. Когато дошла колата му обаче, се оказало, че не е снабдена с опцията ‘4D Chassis Control’, липсвали и други уж отбелязани опции.

 

Panamerа-та била поръчана от асистента на бизнесмена, който явно забравил да добави ‘4D’-то и още няколко опционални желания на своя шеф. Чу побеснял и пожелал да откаже покупката на автомобила, искайки си депозита от около 50 000 паунда обратно. Дилърството обаче му отговорили, че това няма как да стане, и че грешката не е тяхна, поставяйки му ултиматум да изплати остатъка от сумата до 5 дни.

Това явно поядосало Чу достатъчно, за да реши  да ползва беличкия си Cayenne за таран и да направи погром в шоурума на „нелоялното“ към него представителство.

 

Коментари
 • Terminatora

  Terminatora
  07 май 2018 - отговори

  Ще го сгъна като пиле както ми е застанал все едно таралеж има подмишниците
 • Ivi

  Ivi
  08 май 2018 - отговори

  Преди да пишете статия се научете на грамотност
Коментирай

Sending ...