Tuning Show 2018 в София този уикенд. Тунинг, тест на нови коли, еротична автомивка и награди, какво повече...

  • Галерия с 13 снимки. Галерия с 13 снимки.

13 Jun 2018

Ах този юни… Не можем да се обърнем от автомобилни събития и далеч не се оплакваме. Едно от интересните ще се състои този уикенд, 16 и 17 юни, в столичния Интер Експо Център. Това е ежегодното Tuning Show, чиято програма може да видите долу в публикацията. Ако кликнете на нея, ще ви отведе до създаденото за целта събитие във Facebook.

Какво ще видим тази година? Ами, разбира се, най-новото от света на тунинга, като тук не визираме само завършените автомобили. Tuning Show 2018 ще бъде своеобразна витрина на всичко актуално от сферата на автомобилните бои, фолиране, джанти, бдикитове и останалите съпътстващи „поделения“. Mirafiori ще са отговорни за Дрифт академията, която също е уникален шанс посетителите да се докоснат до света на... дрифта.

Шоуто ще бъде и много добра възможност за посетителите да седнат зад волана и да подкарат различни нови автомобили, предоставени специално за събитието от официалните вносители на съответните марки. В „Алея на славата“ пък ще дефилират интересни возила и професионалисти, като Александър Язов - Матрицата (с който разговаряхме преди няколко дни и който ни сподели и за тунинг шоуто, кликнете тук за интервюто ни), първата българска дрифтърка Ива Русинова, рали пилотите Румен Дунев и Крум Дончев, Григор Григовор, както и актьорът Наум Шопов, който е лице на събитието.

Едно тунинг шоу няма как да мине и без атрактивна автомивка с красиви момичета, така че заредете добре телефоните си преди да тръгнете за Експо Центъра. Разбира се ще има и игри с публиката, както и награди, една от които таблет Prestigio Smartbook 133S.

Вратите отварят в 09:30 ч. сутринта и се затварят в 19 ч. Цената на билета е 10 лв., но ако побързате и кликнете на картинката горе и последвате условието, може да си спечелите. 

Лукс от Китай!