Обновеното Audi TT е тук! В официална и неофициална галерия

  • Галерия с осем изтекли изображения и три официални тийзъра Галерия с осем изтекли изображения и три официални тийзъра
  • Официалните подгряващи снимки на Audi показват много по-малко, но по по-качествен начин Официалните подгряващи снимки на Audi показват много по-малко, но по по-качествен начин

18 Jul 2018

Успоредно с първите подгряващи изображения, които Audi официално пусна (оранжевата кола), в мрежата изтекоха и доста размазани неофициални снимки, които обаче не крият нищо от обновяването на TT за следващата година. Конкретният екземпляр на снимките (синята кола) е TTS. Както можеше и да се очаква, промените са съвсем скромни. По-големите вентилационни отвори идват от TT RS, комбинацията със сребристи акценти ни допада. Шестоъгълните форми са получили леко освежаване без да се отличават особено в сравнение с колата преди обновяването.

Джантите също изглежда са нови за модела. В задницата правят впечатление нови отвори за въздушните струи непосредствено зад арките на калниците.

Под капака промени вероятно няма да има. TTS ще запази двулитровия четирицилиндров мотор, но вероятно ще получи малко по-висока мощност от актуалните 310 к.с. и съответно по-малко време за спринта до 100 км/ч от актуалните 4,5 секунди.

Засега не знаем друго, но очакваме в близката седмица да се появят TT и TTS Coupe и Roadster, а в края на годината - и топ версията TT RS.

Любопитни сте да видите как се произвежда Audi TT RS? Видео тук!

Повече за най-бързата версия на модела и как да я направите още по-бърза, в линка под тази снимка:

Първородната Godzilla!