Brabus тунингова новия G500. Вече мощността отговаря на името

  • Галерия с 14 снимки Галерия с 14 снимки
  • Работата на Brabus, както винаги, се отличава със симпатични детайли Работата на Brabus, както винаги, се отличава със симпатични детайли
  • 4-литровата машина има 422 к.с. в стандартния вариант и 500 в тунингования 4-литровата машина има 422 к.с. в стандартния вариант и 500 в тунингования

13 Aug 2018

Само броени часове след като сложиха своя отпечатък върху Smart 125R, специалистите от Brabus се заеха с гиганта в другия край на гамата на Daimler - изцяло новата G-класа. Първообразът е G500 с 4-литров V8 с 422 к.с. и 609 Нм. Тунинг изпълнението притежава 500 к.с. и 710 Нм, което позволява ускорение до 100 км/ч за 5,7 секунди. Максималната скорост все така е електронно ограничена на 210 км/ч, за да не се обърнете в първия завой.

Предният капак е заменен с карбонов, отворът в него осигурява по-добро оxлаждане на осемте цилиндъра. Два комплекта по дузина диоди осигуряват по-добро осветяване на пътя, а в случай, че се намирате на наистина тъмно място, на разположение са и още едни допълнителни фарове. Цялото това изобилие стъпва върху 23-инчови джанти. Новата изпускателна система може да бъде внушителен акустичен шамар, но притежава и заглушена функция, ако не искате да притеснявате съседите.

Интериорът пък е приятно ненатрапчиво съчетание от кожа, въглеродни влакна, алкантара и дървени апликации. Цена още не знаем, но се гответе за нещо между много и адски много.

 

Първородната Godzilla!