Чисто нова Tesla Model X P100D или 1991 Lambo Diablo на 12 хил. км? И двете струват 300 000 лв.

  • Галерия с 21 снимки. Галерия с 21 снимки.

20 Aug 2018

Решения, решения… „Дали да бъда разумен, като си взема екологичен семеен автомобил… за хипер неразумната сума от 300 000 лв. или да бъда мега г*зар и да похарча същата сума за 27-годишна супер кола?“

Убедени сме, че 100% от вас никога не са си задавали този въпрос, като нашият материал е добър повод да го направите. Защото това прекрасно Lamborghini Diablo ще бъде продадено на търг от RM Sotheby’s именно за подобна сума – ок. 175 хил. долара.

В същото време, ако специфицирате щедро „вашата“ Tesla Model X, разбира се в най-яката версия P100D, спокойно ще достигнете до същата сума. Така, че, ако имахте 300k в лева и избор само между тези две коли, коя бихте взели?

В случай, че още се колебаете, можем да ви помогнем в избора, с тези две снимки и материалите зад тях. Първата е Tesla Model X, която е пипната от Vilner, с 200 к.с. по-мощна е от Cayenne Turbo S, a зареждането и „догоре“ струва около 20 лв.

А втората е на друго прекрасно Lambo, с което обясняваме кои са 15-те причини, поради които това Diablo SV Coupé е по-готино от Aventador. Разгледайте галерията, кликнете на двете снимки и споделете коя от двете бихте избрали.

Много практичен и интересен!