Kiox е новият велокомпютър на Bosch за е-колело, който обича калта

  • Галерия с 8 снимки Галерия с 8 снимки

31 Aug 2018

Като едно от най-големите имена в индустрията с е-колелата Bosch има доста сериозно влияние върху посоката на този клон от двуколесния транспорт. Най-новият продукт на компанията цели да зададе нов стандарт сред компютрите за е-колела. Въпросните подпомагани от електромотор превозни средства очевидно стават доста популярни, особено на Запад.

Машинката се казва Kiox и е с диагонал от 1,9 инча, с цветен дисплей с Gorilla-Glass, който обаче не е сензорен, а се управлява от отделен панел. Някак логично за mtb вибрациите. Показва обичайните неща - скорост, часовник, изминато разстояние, оставащ пробег, състояние на батерията, избрано ниво на подпомагане - стандартните за е-колела. В допълнение могат да се свържат всякакви гривни за сърдечен ритъм и разни подобни. Компанията планира да добави още функции, с които “да заличи разликата между човек и машина”.

Ооокей. Bosch си партнира с 30 от производителите на електрически колела, което значи, че новата джаджа много скоро може да се превърне в стандарт.

Електрическите колела не са популярни? Вижте тук!

 

Първородната Godzilla!