Honda обнови новия NSX, с малко, но от сърце. Сега колата е с 3200 долара по-изгодна

  • Галерия с 21 снимки. Галерия с 21 снимки.

02 Sep 2018

Новата Honda NSX продължава да бъде супер яка, но някак си явно не успява да завладее сърцата на по-широката публика (и по-важното, на клиентите). Нещо, което японците искат да променят с леки ъпдейти по произвеждащият се в Мерисвил, Вашингтон супер автомобил.

В прессъобщението се казва, че обновеният NSX започва от 157 500 долара, което е с 1,5 хил. повече старта на модела преди обновленията. Марката обаче също уточнява, че за тези 1,5k получавате кола със серийни работи, който преди са стрували 4,7 хил. Иначе казано, напред сте с 3200.

Новостите? Thermal Orange Pearl цвета, опционално керамични спирачки CCM с оранжеви апарати, черният гланц по решетките, както и спортните седалки, които вече са серийни. Нови са и гумите, специално разработени за модела Continental SportContact 6, като могат да се поръчат (разбирайте, доплатят) и Pirelli P Zero Trofeo R, ако искате още по-добро сцепление на пистата.

Honda NSX се задвижва от 3,5-литров V6, както и с помощта на електромотор. Максималната системна мощност е 580 к.с., макс. въртящ момент е 550 Нм, а скоростната кутия е 9-степенна с два съединителя.

Разгледайте галерията на леко обновения NSX, след което може да кликнете на леко драстичния NSX на Liberty Walk.

Първородната Godzilla!