Audi RSQ e-tron няма ДВГ, изглежда като нещо от бъдещето

  • Галерия с 9 изображения на RSQ e-tron Галерия с 9 изображения на RSQ e-tron

05 Nov 2018

Пред вас е най-новият модел на Audi. Казва се RWQ e-tron и е електрически, автономен и много умен. Обаче няма да го видите на улицата, защото е създаден специално за анимационния филм “Шпионски бъркотии” (Spies in Disguise). Което не пречи да го посрещнем с емоцията, която изпитваме винаги, когато се появи ново Audi, особено, ако изглежда толкова секси. Задвижваният изцяло от батерии електрическия модел е дело на специалистите от Audi Design в сътрудничество с Blue Sky Studios и съчетава автоматизираното шофиране с изкуствен интелект с технология на трансформация. Не е точно трансформър, но RSQ e-tron ще бъде управляван от супершпионина Ланс Стърлинг (озвучаван от Уил Смит), когато излезе по кината през септември 2019. И когато не се управлява само.

Обърнете внимание на холограмния скоростомер и интериора, изпълнен с екрани - така ли ще изглеждат Audi-тата на бъдещето? Може би да, защото от компанията гледат на филмовата индустрия като на отлична възможност да рекламират моделите e-tron и в бъдеще.

"Audi и Fox вече имат зад гърба си страхотно сътрудничество през годините и ние сме особено въодушевени от възможността да развием отношенията си, въвеждайки за първи път марката Audi в света на анимацията. Този проект беше перфектната възможност да привлечем зрителския интерес към технологията e-tron на Audi и да дадем на нашия безстрашен шпионин Ланс Стърлинг негово собствено шпионско превозно средство", отбеляза Ерин Уилямс, вицепрезидент маркетингово сътрудничество в Twentieth Century Fox Film.

 

Първият трейлър на “Шпионски бъркотии” е готов, в него RSQ e-tron полага усилия да ни убеди, че в бъдеще автомобилите ще се материализират пред нас след команда върху умен часовник. Добре-е-е...

 

Първородната Godzilla!