Overdrive направиха супер мощно закриване на сезона. Уикендът бе празник на скоростта. Галерия

  • Галерия с 44 кадъра. Галерия с 44 кадъра.

11 Nov 2018

‘Overdrive Lap Battle Season Ending’. Това е името на събитието, което ни накара да чакаме пролетта още по-силно, още преди зимата да е започнала истински. Събитие, с което Overdrive закриха сезона на пистовите карания.

Абсолютен празник на скоростта. Това бихме казали, ако ни накарате да определим уикенда само с три думи. Видяхме на практика 99% от супер колите на България, като имаше и гости от Гърция.

Porsche 991 GT2 RS е еееееееепично! Седемстотин коня, задно и хора, които караха колата, както тя заслужава. Най-новото GT3 RS също бе там, Ferrari 488 GTB, Dodge Viper ACR с гигантския си 8,4 V10 със 645 коня, чудовищно изглеждащият и звучащ Merc-AMG GT3… Списъкът бе дълъг.

Но, яките автомобили са само едната съставка. Атмосферата бе приятелска, създавана от хора с общи интереси. Общи интереси, свързани с негово величество Двигателят с Вътрешно Горене, красивите форми и забавлението от каране на писта.

‘Overdrive Lap Battle Season Ending’ бе подобаващо закриване на един силен сезон, като вече нямаме търпение за пролетта. Какво ще видим тогава? Разгледайте галерията и помечтайте с нас.

Много практичен и интересен!