'Kyle Mustang' e супер широк 1967 Ford Mustang с 400 коня и мотор от Corvette. Галерия и видео

  • Галерия с 25 снимки. Галерия с 25 снимки.

23 Nov 2018

Автомобилът е супер ефектна комбинация от 1967 Ford Mustang и Chevy Corvette C5. Втората кола е била отписана от застрахователите и купена за 6 хил. долара, докато ‘Stang-ът е бил още по-евтин, поради факта, че е бил без мотор и с доста ръжда, пишат Speedhunters. 

Кели, създателят на това чудовище, ползва окачването на GM, но изработва уникална „пушрод“ система, която му позволява да направи силуета на колата толкова тънък. Как точно работи то, може да идите във видеото долу.

Следите са видимо доста сериозни. Гумите също. Джантите са с марка Govad Forged (канадска, откъдето е и Кели и където се подвизава този Mustang), с размери 19×11 отпред и 20×13 отзад.

Мощността? Около 400 коня, благодарение на 5,7-литробвия LS V8, облагороден с различни тунинг части. Тягата била достатъчна за запалване на задните 345-ици, пишат Speedhunters.

Разгледайте галерията, гледайте двата клипа, след което може да кликнете на тези две снимки вътре в текста. Те ще ви отведат до два различни материала за два доста по-различни Mustang-a.

Първородната Godzilla!