Пихме по бира в компанията на Porsche 911 GT3 RS, 1969 Porsche 911T Targa и участниците от Overdrive Lap Battle 2018

  • Галерия с 22 снимки. Галерия с 22 снимки.

26 Nov 2018

Както и на умопомрачително якото Porsche 991.2 GT3 Touring Package, 997 GT3 RS, Cayman GT4 Clubsport, 997 Cup и новия състезателен автомобил на Георги Дончев – прекрасното Porsche 991.2 Cup. И на няколко мотора Ducati, за цвят и за още 300-400 коня отгоре. Събитието? Награждаването на участниците в ‘Overdrive Lap Battle 2018’.

Предполагаме на много от вас - онези от вас, които могат да се нарекат ‘petrolheads’ - ви се е случвало да попаднете на място с хора, където да се „притеснявате“ и „ограничавате“ да говорите за автомобили, поради факта, че „на компанията не и пука“.

Е, събитието в Overdrive нямаше нищо общо с гореспоменатия пример. Събитие, което ни зареди. Усещането да си на готино място, пълно със супер коли, заобиколени от хора чийто глави съдържат не по-малко бензин, отколкото въпросните автомобили, е страхотно. Точка.

Идеята? Освен да съберем, въпросните ‘petrolheads’, и да поговорим за… коли, поводът бе същите да получат наградите си от изминалия сезон и 7-те събития ‘Overdrive Lap Battle 2018’. Домакините от Overdrive също ни загатнаха какво да очакваме догодина, а ние ви предлагаме, след като разгледате галерията от събитието, да кликнете на това прекрасно 991 GT2 RS, което ще ви отведе до галерия от последното и супер яко събитие от серията на Серес.

Текст и фотография: Иван Монев

Много практичен и интересен!