Novitec направи 720S по-мощен и бърз от Senna. Бежовият изтребител вдига 346 км/ч и се казва N-Largo

  • Галерия с 24 снимки. Обърнете внимание на внушителния активен заден спойлер. Галерия с 24 снимки. Обърнете внимание на внушителния активен заден спойлер.

28 Nov 2018

Novitec е готов с тунинг пакета си за McLaren 720S. N-Largo е пакет, който визуално и реално разширява суперколата, благодарение на новите брони, отвори за охлаждане и странични престилки. Дори да не сте познавачи на тема McLaren, активното задно крило и увеличените размери на отворите за охлаждане правят впечатление веднага.

McLaren ви е твърде агресивен, но харесвате подхода на Novitec? Какво ще кажете за Tesla Model X, доработена от тунинг ателието?

Благодарение на нов софтуер за двигателя и на изпускателна система от Инконел 4-литровият битурбо V8 достига 806 к.с. - с 6 кончета повече, отколкото притежава пистовият Senna. Този табун е достатъчен за спринт до 100 км/ч за 2,7 секунди, при това със задвижване само на задните колела. Въпросното време е с 0,1 секунди по-добро от това на Senna. Максималната скорост от 346 км/ч също превъзхожда възможностите на пистовото чудовище от Уокинг.

Имате собствен 720S и искате да го преобразите в N-Largo? Тогава побързайте, защото Novitec ще предложат пакета само на първите 15 клиенти, които им се обадят...

 

Лукс от Китай!