Видеото ни за Audi A8 регистрира 200 000 гледания! Благодарим ви!

  • Галерия с 25 снимки. Галерия с 25 снимки.

09 Feb 2019

Този момент е наистина важен за нас и за нашия YouTube канал, а причината сте вие, феновете, които ни подкрепяте, гледате, споделяте и коментирате. И именно това е целта на настоящата публикация – не да се похвалим, а да ви благодарим, защото без вас наистина трудът ни нямаше да бъде оправдан.

200k. Този момент е и добър повод за равносметка, а и добро съвпадение с регистрирането на 12 хил. абоната. Тези стойности не само ни радват, но и мотивират да правим повече и още по-качествени видеа, на още по-интересни автомобили и, разбира се, мотори!

И понеже говорим за видеото за A8, няма как да не публикуваме линк към него. И за да е равносметката още по-пълна, пускаме и тази снимка-линк към най-новото ни видео – Audi Q8. Кликнете на нея за да направите сравнение на работата ни тогава, преди 5 месеца, и сега. И понеже всички от вас, които харесват А8, вероятно се интересуват и от най-върховият модел от гамата Q.

Ако все още не сте се абонирали за канала ни, може да го направите, като кликнтете тук.

Благодарим ви и приятно гледане!

И съвсем накрая, понеже доста от вас ни питаха за името на парчет в края на видеото за А8 -  Per Ljungqvist - Is This Really :-)

Първородната Godzilla!