TopCar Inferno е една от най-добрите G-класи в тунинг сектора

  • Галерия с 14 снимки Галерия с 14 снимки

15 Feb 2019

Новата G-класа е почти идентична с предшественика си, но платформата е от 2018, не от 80-те. Така че е много по-подходяща за фуклявене из града, макар да запазва излъчването на гардероб, което продължава да прави от нея абсолютен бестселър.

Тунинг ателиетата все така се избиват да предлагат варианти и последният такъв е от TopCar. Може да ви се струва, че зеленото чудовище от снимките почти не е пипано, но всеки един панел по него е от въглеродни влакна - брони, врати, капаци, покрив, дори корубата за резервната гума.

Логото с акулата е съвсем дискретно сложено на около 45 хиляди места, а хитри детайли като новите диодни светлини на покрива показват, че дебелакът от TopCar няма да страда от липса на осветеност.

Към комплекта идват 22 и 23-инчови колела като целият пакет ще ви струва 39 хил. евро във вида от снимките. Разбира се, всеки от детайлите може да бъде поръчан отделно, в случай, че сте си харесали само някои от елементите. Тогава сметката ще е по-тънка, но не много - минимумът, за да работи TopCar по колата ви, е да извадите 19 хиляди евро от сметката си. За сравнение само джантите струват 7700 евро (6700 за по-малките). И всичко това без промени по задвижващите системи на G-класата.

 

Много практичен и интересен!