Национален Audi събор 2019-та: датите са 15 и 16 юни

Национален Audi събор 2019-та: датите са 15 и 16 юни
11 Apr 2019

„Кръвна група - Ауди“ обявиха датите за тазгодишния национален събор на марката. Това е уикендът 15 и 16 юни, а мястото, традиционната писта „Дракон“ в Калояново край Пловдив. И, в случай, че следите датите на останалите събори, може би забелязвате, че тази на „Кръвна група - Ауди“ съвпада с уикенда, който обявиха и от BMW Клуб България. Организаторите на баварския клуб насрочиха ежегодната си среща след, като „кръвната група“, но предвид различните интереси на много от феновете, посещаемостта вероятно няма да бъде повлияна особено от този факт.

Единствено автомобилните медии ще имат натоварен уикенд, като ние определено ще посетим и събора на Audi, както направихме миналата година. Може да видите галерия от 2018-та, като кликнете тук, а ако кликнете на тази пипната S3-ка с яко джанти, ще бъдете препратени към видеото ни от събора. 

Важно! Съвпадението на двата събора може да създаде предпоставки за натовареност на трафика по пътя към двете събития, особено в столицата, тъй като много феновете на двете марки ще потеглят от едно и също място. Затова призоваваме към толерантност, за да си изкараме яко. 

А в случай, че не знаете точно къде се намира пистата, но искате да се ориентирате, още едно улеснение – кликнете на картата и ще се озовете директно в Google Maps и съответната локацаия. И последно, даваме още един линк към събитието във Фейсбук, което може да уважите с един клик тук.

Първородната Godzilla!