VW Club Fest 2019-та: най-силният Volkswagen фест ще бъде на 10-12 май

  • Галерия с две изображения. Галерия с две изображения.

09 May 2019

VW Club Fest 2019 ще бъде такъв, какъвто не сте виждали досега. Домакините отбелязват 10 години от първия фест, като за целта се постараха да подготвят мега изложение, което да бъде в пъти по-силно от миналогодишното. Ще видим над 100 автомобила, като сред тях ще има и гости от чужбина, осем на брой.

Кога и къде? От 10-ти до 12-май, в Интер Експо Център в София, като тази година домакините за пръв път организират и предварителен прес ден (като на всички големи изложения), наречен ‘Network & Media Day’.

Наградите? Доста са, но най-важната е този Volkswagen T-Cross. Тоест, един от посетителите на VW Club Fest 2019 ще се сдобие с чисто нов автомобил, VW разбира се, при това чисто нов модел.

Билетите? Разбира се, може да вземете и на място, но ако ги купите онлайн ще спестите някой лев. Цените през сайта са 6 лв. за един от двата дни, по 5 лв. за младежи (12-16 г.)., а за 20 лв. може да вземете билет за 4-ма. Семейният билет е 15 лв., а ако искате да посетите и двата дни не феста, индивидуално, ще ви струва 11 лв. Може да си купите билет на преференциална цена веднага, супер лесно, като кликнете тук.

Как да стигнете до събитието? Домакините са се погрижили да поставят локация и в сайта, но най-лесно ще ви е, ако кликнете на локацията тук, която директно ще ви отвори Google Maps.

А ако кликнете на тази снимка тук, ще отскочите до галерията от миналата година. Но, пак казваме, тази ще е наистина грандиозен!

 

Много практичен и интересен!