VW Club Fest 2019: пълна галерия от събитието!

  • Галерия със 103 снимки. Галерия със 103 снимки.

11 май 2019

Боядисаният в бордо 1991 VW Golf MkII е страхотен! Няколко пъти се връщахме до колата, за да попием още от детайлите. Мощността му е 250 к.с., но тя не е толкова важна, колкото екстремното внимание към въпросните детайли. Оранжевият 2009 Passat B6 също е супер впечатляващ! Не бяхме виждали толкова изпипан автомобил от това поколение, както и жълтата Bora Combi с джанти от Porsche Carrera 997.

Мотоциклетът също е страхотен. Да, има и такъв и то по основателна причина – не емблемите на VW на резервоара, а работещият под него 1200-кубиков въздушен боксер от Beetle. Супер внушителното Audi TT с 650 коня, въздушно окачване, Porsche джанти и какво ли още не събира тълпи, както и накиченият с 500 килограма музика VW Golf GTI на Aval-bg.

Това обаче са само няколко от страхотните експонати на VW Fest 2019! Предлагаме ви подробна галерия от събитието, което в момента се провежда в Интер Експо Център в София! Повече инфо за него ще намерите долу в текста.

Кога и къде? От 10-ти до 12-май, в Интер Експо Център в София, като тази година домакините за пръв път организират и предварителен прес ден (като на всички големи изложения), наречен ‘Network & Media Day’.

Наградите? Доста са, но най-важната е този Volkswagen T-Cross. Тоест, един от посетителите на VW Club Fest 2019 ще се сдобие с чисто нов автомобил, VW разбира се, при това чисто нов модел.

Билетите? Разбира се, може да вземете и на място, но ако ги купите онлайн ще спестите някой лев. Цените през сайта са 6 лв. за един от двата дни, по 5 лв. за младежи (12-16 г.)., а за 20 лв. може да вземете билет за 4-ма. Семейният билет е 15 лв., а ако искате да посетите и двата дни не феста, индивидуално, ще ви струва 11 лв. Може да си купите билет на преференциална цена веднага, супер лесно, като кликнете тук.

Как да стигнете до събитието? Домакините са се погрижили да поставят локация и в сайта, но най-лесно ще ви е, ако кликнете на локацията тук, която директно ще ви отвори Google Maps.

 

Коментирай

Sending ...