Снимка на Jeep в профила удвоява шансовете ви в сайтовете за запознанства. Честно

  • Снимка на Jeep в профила удвоява шансовете ви в сайтовете за запознанства. Честно

19 May 2019

Не ни питайте как стигнахме до тази информация, но тя може да се окаже полезна за тези от вас, които все още са в търсене на специалния човек в живота си. Пичовете от сайта Askmen имат ново проучване, което засяга присъствието на автомобил в профила на потребителите от сайта за запознанаства Zoosk.

Според наличните данни, ако поставите снимка на Jeep в профила си, това ще повиши шансовете ви за контакт с други потребители с цели 243 процента. Публикацията не обобщава дали това касае мъже, жени или и двата пола, но пък е доста любопитно.

Jeep-овете не са единствените автомобили, които повишават шанса за успех в мрежата на Zoosk. Ако сложите снимка на BMW, подобрявате възможностите си със средно 143 процента, а феновете на Toyota се радват на 73 повече писма от други потребители. Като цяло, какъвто и да е седан, джипка или пикап подобрява шансовете, коментират от Askmen.

Доста интересен е фактът, че специално хечбек автомобилите имат обратен ефект върху потребителите. Ако сложите бял VW Golf GTI, например, ще получите с 15 процента по-малко съобщения от другите потребители.

Разбира се, всички тези данни не бива да се приемат на доверие – не знаем много за методологията на измерването, а и все пак тук говорим просто за един сайт за запознанства. Ако имате времето и желанието, може да експериментирате и да ни споделите резултатите. Не, не говорим за такъва тип експерименти...

Първородната Godzilla!