Кой автомобил е по-гаден? Този Rolls-Royce Cullinan или Urus-ът на Кание Уест?


23 May 2019

Доста труден въпрос, на който може би ще ни дадете отговор. През март писахме за чисто новото Lamborghini Urus, което по принцип харесваме, което обаче бе „дизайнерски тотализирано“ от рапъра Кание Уест. Може да го видите на тази снимка, а ако кликнете на нея, ще отскочите до пълната галерия и материала.

Сега обаче се натъкваме на друг супер скъп SUV, „пипнат“ по вкуса на друг певец от жанра, който се подвизава под сценичното прозвище Йънг Долф. Въпросният е преобразил новия Rolls-Royce Cullinan в камуфлажна премяна, добавяйки оранжеви огледала и огромни джанти в същия цвят.

Как му седят тези „модификации“? Трудно ни е да преценим дали ненавиждаме повече Lambo-то на Кание или този Cullinan. И все пак има начин камуфлажа да работи върху Rolls, което доказа Йон Олсон (този път скиор; не певец). Той караше този мощен 810 коня Wraith, кръстен с името…Джордж“.

Кликнете на него за да видите подробности около продажбата му, а ако кликнете на картинката с Иван Монев и заводско червения Cullinan, ще гледате видео представянето ни на този доста внушителен автомобил.

 

Лукс от Китай!