TopGear сезон 27: първи трейлър! Видео

  • Галерия с 11 снимки. Галерия с 11 снимки.

27 May 2019

“My dream job just got even better,” каза Крис Харис, по повод промените в екипа на култовото. А именно смяната на 2/3-ти от екипа. Или по-точно, отказването на Мат Лебланк за сезон 27. Освен него, Рори Рийд, който много харесваме, отстъпва титулярното си място, като ще продължи да бъде част от екипа на TG, заедно със Сабине Щмиц. Ударното трио? Крис Харис ще си партнира с Пади Макгинес, Фреди Флинтоф.

Пади е роден през 73-та и е познат на британската публика с телевизионните игри ‘Make Me Out’ и ‘Benchmark’ по ITV и Channel 4. Андрю ‘Фреди’ Флинтоф пък (40) е бивш състезател по крикет, като от 2010-та се занимава активно с телевизия (не изброяваме участията му, защото са много, а и не ви/ни особено познати).

Как ще се представят тримата? Със сигурност няма да им е лесно, но като се има предвид професионализма на екипа на BBC, този на Харис, а и фактът, че мина доста време откакто си тръгна „Светата Троица“ Джеза, Хамънд и Мей, нещата ще се получат.

Какво да очакваме през сезон 27? TG разпространиха първото видео (КЛИКНЕТЕ НА СНИМКАТА), загатващо за това. Гледайте го и споделете вашето мнение.

Първородната Godzilla!