Вижте най-краткото, но най-информативно видео ревю на Honda Civic Type R. 2:24 минути с Джеймс Мей


12 юни 2019

В най-новото си видео юнаците от Drivetribe канят Джеймс Мей да направи задълбочено ревю на актуалното поколение Honda Civic Type R. В типичен свой стил, Мей разяснява силните и слабите черти на модела, като в заключение коментира, че е доволен от колата.

Но в дългите минути от видеото разбираме и други интересни факти и то не само за Type R. Например, знаете ли каква е разликата между крило и спойлер на задния багажник? Мей ще ви даде много точно обяснение.

Капитан „Бавен“ също така ни уверява, че колата е бърза – истински шок, нали. Научаваме и няколко интересни факти за инфотейнмънт системата, която е единственият аспект на хот хеча, който получава негативна оценка. На задните седалки пък има място дори и за мотоциклета на Марк Маркес.

Накрая можем да кажем, че не сме виждали ревю на модела, което да ни дава повече и по-полезна информация от видеото на Мей. Очакваме с нетърпение подробния му тест на Dacia Sandero 1,0.

П.С. - В галерията сме прикачили няколко доста интересни графики със Civic Type R, които силно се съмняваме, че сте виждали преди. Enjoy!