Най-гледаното ни видео: Audi A8. Тестът събра над 300 хил. гледания

  • Галерия с 30 снимки. Галерия с 30 снимки.

09 авг 2019

Този момент е наистина важен за нас и за нашия YouTube канал, а причината сте вие, феновете, които ни подкрепяте, гледате, споделяте и коментирате. И именно това е целта на настоящата публикация – не да се похвалим, а да ви благодарим, защото без вас наистина трудът ни нямаше да бъде оправдан.

300k. Този момент е и добър повод за равносметка, а и добро съвпадение с регистрирането на 20 хил. абоната. Тези стойности не само ни радват, но и мотивират да правим повече и още по-качествени видеа, на още по-интересни автомобили и, разбира се, мотори! Видеото ни за А8 е на почти година, на 11 месеца, за които успя да събере над 300 000 гледания.

И понеже говорим за A8, няма как да не публикуваме линк към него. И за да е равносметката още по-пълна, пускаме и тази снимка-линк към друго интересно видео с кола от същата марка - Audi Q8. И понеже всички от вас, които харесват А8, вероятно се интересуват и от най-върховият модел от гамата Q.

Ако все още не сте се абонирали за канала ни, може да го направите, като кликнтете тук.

Благодарим ви и приятно гледане!

И съвсем накрая, понеже доста от вас ни питаха за името на парчет в края на видеото за А8 -  Per Ljungqvist - Is This Really :-)

Коментари
Коментирай

Sending ...