Бугимобил, епизод 1: Група Тангра!

  • Галерия с 5 изображения. Галерия с 5 изображения.

15 Aug 2019

Косьо Марков, Дани Ганчев, Емил Герасимов и Боби Косатката. Изключителна среща. Вълнувахме се много, а те, членовете на легендарната група „Тангра“, както казва Косьо и във видеото – още повече!

Ние се вълнувахме, защото това е старта на новата ни музикална рубрика „Бугимобил“, супер яките музиканти се вълнуваха, защото не бяха свирили и пяли в автомобил, не и по този начин, с такава организация. Името? Избрахме го в чест на нашия голям приятел, човек, сърце и музикант Буги Барабата, който ни напусна наскоро.

В рубриката „Бугимобил“ ще ви представяме известни български музиканти, с които ще си говорим за... музика, за живота, и ще пеем. По-скоро те ще пеят и ще свирят, а ние ще снимаме, ще се забавляваме, ще се радваме на несъмнено страхотните моменти, които ни предстоят, като ще се постараем да предадем тези положителни емоции и на вас.

Първите ни гости? Ще ги повторим отново, защото заслужават: страхотните хора от легендарната група „Тангра“, които, както се оказа, ни бяха приготвили страхотна, емоционална изненада.

Возилото? То ни е предоставено от нашите приятели от Volkswagen, като започваме с новия Touareg, чиито конфортни качества отговарят идеално на изискванията ни за едно мобилно студио. Колата е супер тиха, въздушното окачване ни носи, като на летящо килимче, а 8-степенният автоматик реди предавките почти неусетно.

Лукс от Китай!