Cupra и футболен клуб 'Барселона' се обединяват в глобален съюз

  • Галерия с три снимки Галерия с три снимки

30 Aug 2019

СUPRA влиза в глобален съюз с футболен клуб Barcelona, за да стане изключителен Официален партньор за автомобили и мобилност. Специалното подразделение на автомобили от SEAT обединява сили с родния си футболен клуб като част от съюз за следващите пет сезона.

Това споразумение, което надхвърля традиционното партньорство, се основава на три стратегически стълба. Първо, двамата партньори са с произход от Барселона и имат споделена визия за увеличаване на имиджа на града по целия свят. Второ, двете страни се стремят да насърчават таланта на младежта и иновациите. И накрая, и двете марки споделят ценностите страст, амбиция и глобално призвание.

В тази връзка съюзът между CUPRA и FC Barcelona ще служи за създаване на уникално преживяване за тяхната общност от фенове по целия свят, както и за разработване на проекти за градска мобилност около стадион Камп Ноу.

Президентът на SEAT и председател на Управителния съвет на CUPRA Лука де Мео и президентът на ФК Барселона Жозеп Мария Бартомеу се срещнаха днес на Камп Ноу преди първата домакинска среща на Барса от Ла Лига 2019-2020г. „Този ​​иновативен съюз с един от най-големите футболни клубове в света показва силната ни съпричастност към марката CUPRA и бъдещето на мобилността в Барселона. Освен това партньорството със световна институция като ФК Барселона с фен база от над 340 милиона души ще подкрепи нашата стратегия за глобализация “, каза де Мео.

От своя страна президентът на ФК Барселона Жозеп Мария Бартомеу заяви: „Ние празнуваме създаването на CUPRA като новия официален партньор на ФК Барселона в автомобилната и мобилната индустрия. Тръгваме заедно по нов път, базиран на споделени ценности като търсене, страст, амбиция и работа в екип. Иновативен съюз, който ще ни даде възможност да предложим уникално преживяване на нашите фенове по целия свят и чрез който също ще имаме възможността да си сътрудничим в разработването на нови решения, които да спомогнат за подобряване на градската мобилност “.

Специално партньорство/

Освен изключителен официален партньор за автомобили и мобилност, CUPRA ще стане един от глобалните официални партньори на ФК Барселона. Двете марки споделят една и съща ДНК, тъй като имат съвременна визия, основана на уникален стил и ценно представяне.

Този специален съюз ще включва видимост на терена около съоръженията на стадиона, както и CUPRA VIP Box на Camp Nou за всички домакински мачове на ФК Барселона. Очаква се също така да бъде монтирана временна специална зона извън стадиона, за да могат феновете на Барса да се запознаят с марката.

Споделена визия за бъдещето

Освен това, а и за да насърчат иновациите в мобилната индустрията, SEAT, CUPRA и ФК Барселона ще разработят съвместно решения за микромобилност и електромобилност около Камп Ноу. Съоръженията на футболния стадион ще служат като тестова лаборатория за проекти за градска мобилност в Барселона.

Повече подробности за съвместните проекти между SEAT & CUPRA и ФК Барселона ще бъдат разкрити скоро.

 

Прес съобщение от Cupra

Първородната Godzilla!