Бугимобил, епизод 2: Б.Т. Р.


01 Oct 2019

Тридесет и пет години на сцената, 12 албума, категоричните хитове „Елмаз и стъкло”, „Хей момиче”, „Цвете от луната”, „Спасение” и още много парчета, които влязоха и продължават да влизат в учебниците по музика. Банда, която доведе Глен Хюз у нас и която взриви публиката с така модерните в последно време симфонични проекти още през 2004-та. Тогава хората чуха Море от любов“, „Да погледна в теб“, „Надежда“, „Нощни влакове“ и още култови парчета, изпълнени по нечуван дотогава начин. Уникални музиканти, страхотни професионалисти и - не на последно място-, страхотни пичове. Това са Б.Т.Р.!

Чувстваме се адски щастливи, че Наско Пенев, Славчо Николов, Илиян Диков и Иван Калфов уважиха поканата ни да бъдат гости за втория епизод на новата ни рубрика „Бугимобил”. Рубрика, която кръстихме на наскоро отишлия си наш голям приятел, сърце и музикант Буги Барабата, с когото Б.Т.Р. са изнасяли концерти във Франция, заедно и с Георги Минчев.

Но Б.Т.Р., не е само рок банда със супер стабилна история, тя е рок банда, която продължава да пише такава история. Групата тепърва потегля на турне из САЩ и Канада, а последният албум „Невидими стени” е съставен от страхотни парчета, една от които момчетата изпълняват и в нашия Бугимобил. Благодарим отново!

Гледайте епизод 2 и се абонирайте за канала ни с едно кликване тук!

Първородната Godzilla!