Новото 911 992 от TechArt идва със стъклен спойлер

  • Галерия със 17 снимки Галерия със 17 снимки

01 Oct 2019

TechArt представи тунинг пакета си за новото Porsche 911 992. Започваме от предницата, където откриваме нов спойлер от пет части, интегриран сплитер и двуцветно решение. Назад може да се насладите на нови престилки, супер ефектен заден спойлер и внушителен дифузьор.

Прозрачните държачи на спойлера не са пластмасови, както може да си помислите, а от супер здрав поликарбонат, наречен макролон, което е по-близо до стъкло, отколкото до пластмаса.

Джантите са TechArt Daytona II и са специално разработени за 992, но вдъхновени от решение, което компанията е използвала за старото 996. Може да ги поръчате в различни размери за предния и задния мост - 20-инчови отпред и 21-инчови отзад. Новото спортно окачване приближава купето до асфалта с цели 30 мм, така че подбирайте внимателно къде ще си карате зверчето. 

Интериорът изобилства от скъпа кожа, въглеродни детайли и алуминий - всичко със сертификат за ръчна изработка.

Мощността също е увеличена. TechArt споделя данните за Carrera 4S: при нея тунинг компанията добавя 60 к.с. и 80 Нм за общо 510 к.с. и 610 Нм. Любопитно е, че въпросната мощност е налична само в режими Sport и Sport Plus. Ако изберете Normal от врътката върху волана, ще получите стандартните 450 к.с. и 530 Нм.

 

Първородната Godzilla!