Новият Brabus G350d Adventure идва с брадва и лопата

  • Седем снимки на тежко въоръжената всъдеходна G-класа Adventure Седем снимки на тежко въоръжената всъдеходна G-класа Adventure

01 Nov 2019

Това е по-различна G-класа от Brabus. Компанията е пускала версии Adventure и за предишната G-класа, но сега дойде време да приложи офроуд магиите си върху настоящата.

Кубчето получава стандартните раздувки по каросерията от пакета Widestar, които добавят 10 см към широчината на колата. Новото регулируемо окачване и сериозните офроуд гуми добавят 40 мм към клиренса. 

В комплекта влизат още лебедка и този сериозен багажник на покрива, който включва брадва и лопата. Колко точно тежък офроуд очаквате да правят собствениците на G класа за 250 бона?

По отношение на мощността хората от Brabus са подходили неочаквано скромно. За основа е избран дизеловият G350d с 286 к.с., към които тунинг ателието е добавило още 44 за общо 330 коня в съчетание със солидните 690 Нм, налични от 2500 об/мин.

Интериорът определено не е типичният интериор на сериозен офроуд динозавър - кожата е повече и по-мека, отколкото в стандартната кола, но все пак това е силата на G - способността да ви измъкне от наистина тежки ситуации без да си изцапате ризата и накаляте обувките...

 

 

Първородната Godzilla!