Climbkhana 2: Кен Блок атакува 99 завоя с 914 коня. Видео

  • Галерия с 6 снимки. Галерия с 6 снимки.

21 Nov 2019

Помните ли ‘Dragon Challenge’ на Land Rover? Предизвикателството, в което Range Rover Sport изкачи 999 стъпала с наклон 45 градуса, достигайки до Вратата към рая?

Кен Блок избра същото място за заснемане на поредното си епично дрифт-каскадьорско видео ‘Climbkhana 2’ – пътят към  Небесната порта, една от най-известните забележителности Китай, разположена в планината Тианмен. В случай, че сте пропуснали единичката, може да наваксате с един клик тук.

Поради профила на Кен обаче, както и заради по-ниския клиренс на неговия Ford F-150 Hoonitruk, американецът не покорява „безкрайното стълбище”, а 99-те завоя преди неговото подножие. Доста ефектно.

За да сме налълно откровени обаче, без да подценяваме уменията на Блок, заснемането и монтажа, това видео ни не ни се струва толкова впечатляващо, дори леко скучно. Ще се радваме да споделите и вашето мнение по въпроса, особено, след като кликнете на този мощен 914 коня Ford F-150. Той ще ви отведе до специалния ни материал с 11-те най-готини клипа на Кен Блок. Хвърлете едно око там, след което споделете мнението си за ‘Climbkhana 2’.

Първородната Godzilla!