Бугимобил, епизод 3: Odd Crew!


19 Dec 2019

Повече от 20 години заедно! Васко, Васко Първановски, Мартo и Боян „Bonzy“ свирят заедно от супер далечната 1998-ма, страхотни музиканти и страхотни пичове! Това са Odd Crew! Odd Crew, които забиха по ултра запомнящ се начин на концерта по повод изпращането на Буги - Бонзи разцепи барабаните с уникално соло! - и които буквално сега препълниха „Терминал 1”, с концерти в два поредни дни. Можем да пишем още много за тях и пак ще е малко. Затова пък ви ги представяме в третия ни епизод на Бугимобил, с дълго и много яко видео! Благодарим ви OddCrew, че ни гостувахте, с вас всяка приказка и песен е удоволствие! 

Къде и кога ще свири бандата? Кликнете на плаката за директен линк към прегледния календар на Odd Crew Acoustic Live! През уикенда Odd Crew ще свирят в Пловдив и Варна, а до края на годината и в Русе, Велико Търново и Плевен. Турнето се очертава освен последно за годината, и последно за неизвестен период от време, тъй като бандата обяви, че ще концентрира сили върху шестия си студиен албум.

Поредицата 'Бугимобил' е в памет на Буги Барабата. Липсваш ни, приятелю!

Благодарим също и на приятелите ни от Volkswagen, които ни предоставиха тихия и комфортен Touareg, чийто тест може да гледате, ако кликнете на „черния джип”.

Преди това обаче гледайте епизод 3 и се абонирайте за канала ни с едно кликване тук!

Първородната Godzilla!