Mercedes пусна 'папарашки' снимки на Е-класата

  • Галерия с 21 снимки Галерия с 21 снимки

22 Jan 2020

Папарашките снимки не са това, което бяха. През последните години се утвърди тенденция автомобилните производители да изпреварват папараците, като пускат снимки на своите модели с камуфлажи. Точно това е причината новата Е-класа да стига до нас в подобна галерия със скрити емблеми, но изобилие от кадри.

Големият луксозен седан ще се продава от лятото с някои промени в дизайна, нови светлини (вдъхновени от тези на CLA и CLS) и всичко най-ново, с което Mercedes-Benz разполага в областта на асистиращите системи. Това включва Active Distance Assist Distronic, който може да открива задръствания и бавно движещ се трафик още преди шофьорът да ги е забелязал. Е-класата може да се похвали още с асистенти за завиване, за спиране, за насрещен трафик и за сляпата зона в съчетание с 360-градусови камери.

И това не е всичко. Mercedes е готов с нови задвижващи системи, които включват няколко плъгин хибридни модификации. Съвсем нов е новият 2-литров четирицилиндров бензинов мотор с 272 к.с., който работи със системата EQ Boost. Ще има и нов 6-цилиндров бензинов мотор, съчетан с 48-волтова система, EQ Boost и обща мощност 367 к.с.

В интериора пък ще видим нов многофункционален волан и малки промени по арматурното табло. Подобно на системата Sentry Mode на Tesla ще видим за първи път Mercedes-Benz Urban Guard, който следи ситуацията около колата, докато тя е паркирана, и може да включи камерите, в случай на опасност от кражба или посегателство. Дори да сте далече от колата.

 

Първородната Godzilla!