Знаете ли колко броя Dacia Duster са продадени у нас за 2019-та?

  • Галерия с 26 снимки. Галерия с 26 снимки.

25 Jan 2020

'And another one Drives a Duster', страхотна идея и изпълнение в рекламата. Точната бройка е 1800 автомобила, като тук говорим за чисто нови, реализирани от Dacia България. Те са част от общо 5451-те продадени през миналата година коли на марката, с което – изненада! - Dacia зае първото място по... продажби за 2019-та. Година, в която българите сме регистрирали 43 368 нови автомобила.

Именно това бе поводът от Dacia да ни поканят на ледено събитие, за да споделят рекордните цифри, да ни кажат за новата газова модификация на Duster (1-литров мотор, 100 коня, 32-литрова бутилка в пода на багажника), която ще подсили и без това силните продажби на модела, както и за да се запознаем с ледената писта на Димитър Илиев. Първата на балканите, според сайта на организацията, подготвена с голямо желание.

Пистата е приказка. Дълга е около 1,1 километра и включва завои със всякаква трудност, макар, че ако си мислите, че благодарение на двойното предаване ще сте Бог, всеки завой може да ви бъде много труден. За щастие обаче има предостатъчно място, където да излитате безопасно от трасето, а опитът, който може да натрупате, е безценен. И може да ви спаси живота. Освен, че ще се забавлявате, трупайки го.

Нещо друго? Събитието не бе тест на Duster, такъв ви предлагаме да гледате под формата на видеото ни, ако още не сте. А, както споменахме, медийно регистриране на рекордните продажби и забавлението на готиното ледено трасе. Повече за него може да научите, ако кликнете тук - Ice Driving Academy, пише всичко, от локацията, през възможните обучения, до цените.

Много практичен и интересен!