Какво ще кажете за супер рядък и готин Packard от 1955 г.? Продават го на търг и май ще мине евтино


26 Feb 2020

Обичаме често да си приказваме за автомобили, които се продават - дори и да нямаме ни най-малкото намерение, а и възможност, да си ги купим. Точно затова днес решихме да ви споделим за този готин автомобил от Америка.

Става дума за Packard Caribbean Convertible от 1955 година, който е един от общо само 500 произведени. Като чисто нов е продаден в Канада, а до ден днешен има за собственик едно и също семейство. На това най-вероятно се дължи фактът, че кожената тапицерия е все още оригиналната. Цената му през 1955 година е малко под 6000 долара.

Какво предлага ли? Освен V8 мотор, на борда имате електрическа шофьорска седалка (!!!), електрически прозорци и електрически гюрук. Говорим за 55-та година, нали... С кабриолета до момента са изминати малко под 20 000 мили, а двигателят наскоро е бил генерално ремонтиран с цел по-добра надеждност за къси пътувания.

Въпреки че е от Северна Америка по рождение, красивата кола ще премине на търг от RM Sotheby’s в Есен, Германия, в началото на следващия месец. Специалистите очакват цена между 60 и 80 хиляди долара.

Първородната Godzilla!