Днес Теодор Кабакчиев става на 22! Честитоoooooooooo!

  • Днес Теодор Кабакчиев става на 22! Честитоoooooooooo!

16 Mar 2020

‘The Bulgarian giant’! Така наричат Теодор Кабакчиев самите организатори на Световното по супер ендуро, в материал в официалния сайт на шампионата. Материал, в който коментират лидерската позиция на нашето българско момче, защото Тедо води в генералното класиране, след 4 кръга! Предстои 5-ия финален, в Полша, като датата за него все още не е насрочена, поради световната ситуация в момента.

Днес Тедо навършва 22 години, което означава, че ще може да кара в Junior класа само още една, преди да започне да мачка и при мъжете! Пожелаваме му го от от все сърце, но преди това му пожелаваме да спечели Световната титла, към която се е устремил!

Най-вече обаче му пожелаваме да бъде здрав и щастлив, всичко друго може да си го направи сам! За което говори и генералното класиране в шампионата до момента. Теодор е на 1-во място със 185 точки, следван от немецът Леон Хентшел, а на трето с 20 точки зад Кабакчиев е американецът Tуай Кълинс.

Тедо Кабакчиев, „който кара мотор по-добре отколкото ние можем да ходим пеша“, писахме през октомври 2019-та, когато пуснахме видеото ни с неговото страхотно участие. Днес, пет месеца по-късно, на рождения му ден, сме още по-сигурни в това!

Честит рожден ден, Тедо!

Първородната Godzilla!