Караме Mercedes-Benz SLS AMG: неповторим, брутален. Видео!

  • Галерия с 14 снимки. Галерия с 14 снимки.

27 Mar 2020

Mercedes-Benz SLS AMG. Един от малкото автомобили, които сме снимали, да не кажем единствения, за който продължаваме да се сещаме всеки ден. Защото тази кола е специална. Не пиар определена, като такава, а такава – истинска. С форми, които не приличат на нито един друг модел на Mercedes, с врати, който може и да не видим повече в модел на марката, с двигател, който със сигурност няма да видим повече.

Кола, направена с много мерак и инженерни решения въпреки разходите. Първата изцяло разработена от AMG, последната на AMG с този 6,2-литров атмосферен V8. Двигател с метален капак, а не просто покрит с тъпа пластмаса, с метална капачка на резервоара, с интериор, които не прилича на никои друг. Mercedes-Benz SLS AMG…

Благодарим на SDI Застрахователен брокер, че продължава да ни подкрепя, както и на MM Auto, че ни предоставиха колата, въпреки ограниченото време и факта, че ни изчакаха да свършим снимки, за да я качат на платформа и да отпътува за Германия. Именно затова я карахме внимателно и кратко, макар че бе достатъчно, за да остави SLS трайна следа в автомобилното ни съзнание. Вярваме, че след това видео ще остави и във вашето. Приятно гледане!

Текст и фотография: Иван Монев

 

Много практичен и интересен!