1016 Industries карбонизира Huracan Evo

  • Галерия с четири снимки Галерия с четири снимки
  • Излишно е да споменаваме, че цветовата комбинация е изцяло в ръцете на клиента Излишно е да споменаваме, че цветовата комбинация е изцяло в ръцете на клиента
  • Така че тези зеброподобни решения за карбоновите детайли могат да изглеждат и по-смислено, стига да проявите малко въображение Така че тези зеброподобни решения за карбоновите детайли могат да изглеждат и по-смислено, стига да проявите малко въображение

09 Apr 2020

Тунинг за Lamborghini е като да си донесеш кетчуп в пицария. Но въпреки това има ентусиасти, които се заемат да “подобрят” биковете от Санта Агата. Този път това се е удало на 1016 Industries, които са добавили още коне и повече карбон в Huracan Evo.

Аеродинамиката е изгладена с ново задно крило, като престилките и дифузьорът също са преработени. Карбоновият преден капак пък спестява 4 кг спрямо стандартния алуминиев от Lambo.

Двигателят е получил незначителното, но все пак налично увеличение на мощността от 640 на 650 коня, тунинг ателието съобщава и за “леко увеличение на въртящия момент” на атмосферния V10, без да конкретизира.

О, щяхме да забравим, има и нотка на благотворителност! 10% от продажбите отиват директно в сметката на Световната здравна асоциация за подпомагане на битката с COVID-19. Така че изводът е ясен - купувайте си Huracan-и и ще спасите света!

 

Много практичен и интересен!