Виждаме доста текстил в интериора на новото BMW 4

  • Галерия с осем снимки Галерия с осем снимки
  • Воланът е готов и очевидно не е тайна. За разлика от почти целия останал интериор Воланът е готов и очевидно не е тайна. За разлика от почти целия останал интериор

29 Apr 2020

BMW тества като за последно новото Серия 4. Колата е почти готова за премиерата си (в близките седмици, надяваме се), а снимките, които виждате в галерията над този текст, показват как протичат тестовете.

Както виждате, интериорът е скрит, все едно BMW крие отдолу системи за управление на ядрени ракети. Истината е, че очакваме вътрешността на Серия 4 да е съвсем близка до тази на “тройката”, така че обилното скриване на таблото под дебел пласт текстил не може да послужи за нищо, освен за кликбайт заглавие. От което и се възползвахме.

Супер реалистичен рендър на Серия 4 Гран Купе вижте тук

Серия 4 ще бъде с по-добър коефициент на аеродинамично съпротивление в сравнение със Серия 3 и ще бъде много по-ниска - с 57 мм, което се отразява в 21 мм по-нисък център на тежестта. При толкова внимание от страна на инженерите би било жалко да се качите с бутилка Пепси и дебел сандвич в ръка. Или да си държите чадъра на задната седалка… Всеки допълнителен килограм в седалките вдига центъра на тежестта все по-високо. 

Работено е също по подобряването на характеристиките на окачването и втвърдяването на амортисьорите. Тези промени ще се отразят и в двигателната гама. Докато чакаме M4 най-добрият избор ще бъде M440i xDrive Coupe с 374 к.с. от 3-литров редови шестак.

Десет неща, които трябва да знаете за новото M3/M4!

DizzyRiders.bg видео с новата Серия 3:

 

 

Лукс от Китай!