Alfa Romeo Giulia GTAm идва с 540 коня, брутални разцветки и цена от 181 500 евро. Коя е вашата любима комбинация?

  • Галерия с 16 снимки. Галерия с 16 снимки.

03 May 2020

Alfa Romeo Giulia GTA е прекрасна, това е нашето мнение. Италиански седан със задно, с такъв дизайн, 2,9-литров битурбо ‘Ferrari’ V6 с 540 коня, 3,6 секунди за 0-100 и емблеми на Alfa – ме-га!

GTAm пък е още малко по-лека, с гигантско задно крило, премахнати кори на вратите, които отвътре се отварят с текстилни ремъци, вместо с лостчета, също както в RS модификациите на Porsche.

Най-новите работи около най-яката Alfa? Нови разцветки, вдъхновени от състезателната история на марката. Може да ги видите в галерията, но ако не си харесате, може да вземете m-ката и „дюс“, изцяло в червено, бяло или зелено.

Може да я вземете, ако… може да я вземете. Което означава да сте готови да дадете 181  500 евро, с 5 хил. евро повече от „нормалната“ GTA и ако успеете да се вредите сред 500-те щастливци, защото толкова е серията на GTA.

Но дори и да не успеете да изпълните тези условия, нищо не ви пречи да загубите 10 минути от живота си в конфигуриране на „вашата“ Alfa Romeo Giulia GTAm, защото сайтът им за целта е напълно безплатен. Кликнете тук долу, направете вашата любима комбинация и ни я покажете с коментр със скрийншот.

Много практичен и интересен!