Новата Skoda Octavia вече има версия Scout

  • Octavia Scout е по-висока от нормалното комби с 15 мм Octavia Scout е по-висока от нормалното комби с 15 мм
  • Плъгин вариантът не се предлага, но пък дизелът с 200 к.с. е в гамата Плъгин вариантът не се предлага, но пък дизелът с 200 к.с. е в гамата
  • Вече ще има и версии с предно предаване Вече ще има и версии с предно предаване

10 Jun 2020

Skoda представи най-новата версия на своята Octavia - повдигнатия вариант Scout. Комбито идва с 15 мм по-високо окачване, алуминиеви и пластмасови предпазители по каросерията, както и защита на дъното. Любопитно е, че Scout може да се поръча и само с предно предаване.

Двигателната гама се състои от по-потентните мотори в гамата на стандартната Octavia. Това включва новия 2-литров дизелов TDI с 200 к.с. и 400 Нм, който стандартно се предлага със 7-степенна трансмисия DSG и двойно предаване. Другите два AWD варианта са по-скромна версия (150 к.с.) на 2-литровия TDI и 2-литров бензинов TSI със 190 к.с. Всичко дотук идва стандартно с автоматик и двойно предаване.

С предно предаване се предлага вариантът със 115 к.с. на 2-литровия дизелов мотор, както и 1,5-литров бензинов TSI със 150 к.с. 

Octavia Scout няма да предлага опцията за плъгин задвижване, каквато може да изберете при стандартните варианти на модела.

Интериорът може да се поръча с декоративни дървени и алуминиеви апликации, които допълват големия 10,25-инчов сензорен екран.

 

Първородната Godzilla!