Най-детайлните визуализации на S-клас W223 досега

  • Два рендъра от руснаците, към които добавихме официални снимки от Mercedes Два рендъра от руснаците, към които добавихме официални снимки от Mercedes

17 Jul 2020

Mercedes не бърза с представянето на новата S-класа, така че се налага да се допитаме до специалистите в дигиталната обработка на снимки. В случая визуализациите идват от руснаците от Kolesa.ru, които имат доста реална представа как ще изглежда W223.

Новото поколение вече бе засичано многократно от папараците, появиха се и няколко официални снимки, макар и само на детайли от колата, така че знаем, че двата рендъра са съвсем реалистични.

Предницата на W223 вече бе показана официално, а задните светлини са вдъхновени от тези на CLS и CLA, което също бе потвърдено.

Интериорът бе представен официално с второто издание на системата MBUX и нейния 12,8-инчов сензорен екран, 3D хедъп дисплей, гласови команди и отделни екрани за пътниците на задните седалки.

Следващата дата, на която Mercedes ще разкрие повече за лимузината, е 12 август. Тогава германската компания ще представи системите за комфорт и сигурност. Официалната премиера на новата S-класа е предвидена за септември.

 

Много практичен и интересен!