Гореща новина: ще има национален BMW събор! Датата е 26.09, а мястото – панаира в Пловдив!


29 Aug 2020

Наистина добра новина и изненадваща, предвид сложната обстановка в момента. Добра за феновете на марката и въобще за любителите на автомобилите, защото Националният BMW Събор си е своеобразен празник на колата. А добра новина в тази добра новина, е и локацията на събитието – Международният панаир в Пловдив. Не че в Стара Загора бе лошо, просто някак си тези изложбени площи успяват да обединят страстта на хората по по-добър начин.

Какво ни очаква? Организаторите все още не са разкрили програмата, но казват, че са подготвили страхотни изненади и че лека-полека съборът се връща към корените си. Хмм, какво ли означава това? Незабравимо изкарване ни споделиха от щаба.

„Благодарни сме на многобройните членове на клуба, които въпреки трудностите през годината, останаха верни и ни подкрепиха ❤. За тях входът ще е свободен!“ 

Хората зад организацията също допълват, че скоро ще има допълнителна информация, нови стикери, както и призовават всички посетители да носят маски и да спазват дистанция, да бъдат отговорни и да се пазят.