DizzyRiders официални медийни партньори на BMW Събор 2020! Датата е 26.09, мястото е Пловдив!


09 Sep 2020

Каква година само. Всички знаем каква, но до последно не знаехме, че Националният BMW събор „ще успее“ да се проведе и в издание 2020. Кавичките разбира се са защото тази сериозна среща не е самостоятелен жив организъм с амбиции за изява, а плод на ентусиазма и най-вече труда на шепа хора от организацията. Както и, много важно, резултат от желанието на различни фирми (спонсори) да помогнат за да може това събитие да се случи.

За голяма радост това ще стане. Датата е 26.09, събота, а мястото – добре познатите площи на Панаирната палата в Пловдив. Ме-га! Не че в Стара Загора беше лошо, просто предвид всички обстоятелства, тази локация е най-доброто решение. А също, както споделиха организаторите, съборът лека полека се връща към своите корени, което също е супер.

Какво ни очаква на 26-ти в събота? Все още не знаем, защото програмата се пази в тайна до финализирането и, но знаем, че нашата медия ще бъде официален медиен партньор на събитието и, разбира се, ще бъдем там! Призоваваме всички фенове да бъдат отговорни, да носят маски и да споделим автомобилните си емоции в Пловдив.

Първородната Godzilla!