Вече 14 години слушаме Z-Rock в колите си! Честит рожден ден!


13 Oct 2020

Днес Z-Rock навършва 14 години. Много специален ден, защото радиото е страхотно, защото вече четиринайсет години доказва себе си и, не на последно място, защото е тясно свързано с DizzyRiders.bg. Освен, че винаги, когато снимаме автомобил в него звучи Z-Rock, екипът ни е меко казано близък с този на Рок радиото на България.

Неслучайно създадохме и специалната ни рубрика „Бугимобил“, която посветихме на неповторимия и страхотен Марио Събев – Буги Барабата, огромна част от Z-Rock и наш много близък приятел, напуснал ни на 21 юли 2019-та.

Но днес е повод за празник, затова още на обяд ще си отворим по едно кафе - наздраве, Буги! - и ще увеличим звука до прилична сила, която да ни зареди с още повече настроение! Защото без музика светът щеше да бъде адски скучен, а без музиката на Z-Rock, нямаше да бъдем толкова мотивирани да правим всичко, което правим!

Специални поздрави на целия екип на радиото, начело със Спас Шурулинков (чували сте гласът му зад кадър в наши видеа, защото той е създател и основен мотор на DizzyRiders), Ели Розберг, Краси Москов, Гурко, Антон Велев, Иван Петков и останалата страхотна част от семейство Z-Rock!

Първородната Godzilla!