Prior Design направиха Dacia Duster много лош

  • Галерия с 10 изображения. Галерия с 10 изображения.

24 Nov 2020

Prior Design и Dacia. Доживяхме да изпишем тези две марки в едно и също изречение, при това с истинска връзка между тях. Обикновено асоциираме немския тунер с бомбастични комплекти за Mercedes, BMW, Ferrari, Porsche и други марки, но ето че базираното в Камп-Линтфорт, Северен Рейн-Вестфалия ателие, посяга и на Dacia. Засега проектът е във фаза „скици“, но немците са готови да го произведат за клиент.

Колата видимо е доста спусната, а джантите са с размер 22-инча, сериозен скок от стандартните 16-инчови колела на Duster. Калниците са сериозно раздути, като отпред виждаме голям отвор в новата броня и допълнителни фарчета. Отзад е още по-драстичен: голям дифузьор и два истински ауспуха. За да изглежда още по-лош, всички хромирани елементи на Duster са боядисани в черно, включително и емблемите.

По отношение на двигателя, немците не казват нищо, но предполагаме, че вдигането на мощността на 150-конния TCe мотор не би представлявал особен проблем. Какво мислите за този зъл Duster? Споделете мнение, след което може да кликнете на това Audi 80 Coupe, за което PD пуснаха манияшки кит в стил Audi Quattro и RS!

Лукс от Китай!