Какво ще кажете за тази Toyota GT86!?

  • Шест снимки на автомобилния еквивалент на чудовището на Франкенщайн Шест снимки на автомобилния еквивалент на чудовището на Франкенщайн

30 Dec 2020

Не сме пияни (все още) и не се нуждаем от проверка на зрението. Пред вас наистина е Toyota GT86, само че добре маскирана. Автомобилната версия на чудовището на Франкенщайн идва от Русия, но за съжаление не успяхме да намерим достатъчно информация по темата как така тази муцуна се е озовала върху GT86.

Не можем да потвърдим автентичността на снимките, но по-скоро изглеждат реални, отколкото рендъри. Ако това е така, то става въпрос за изключително успешна трансплантация на муцуната на AMG GT върху японското купе. Не е ясно дали това е било придружено и от други технически модификации, но по-скоро се съмняваме осемцилиндровият битурбо мотор да се побере в малката Toyota, задвижвана от 2-литров 4-цилиндров двигател.

Внушителните мускули на калниците и импозантният заден спойлер допълват едно странно автомобилно произведение, което определено има потенциал да обърка доста експерти.

 

Първородната Godzilla!