Ferrari F12berlinetta със 740 коня и още 4 „кончета“ в новото ни видео!

  • Галерия с 8 снимки. Галерия с 8 снимки.

06 Feb 2021

Ferrari е емоция. Това име носи със себе си толкова много вълнение и скорост, че когато разбрахме за първия шоурум на марката у нас, се развълнувахме истински. И побързахме да разберем какво има в него и да го посетим, защото… ами, Ferrari! И понеже всяка една от петте коли в шоурума си заслужава специално внимание, решихме да грабнем джобната камера и да направим бързо видео за вас. За да се докоснете до „кончетата“ през YouTube канала ни и да ги чуете!

Моделите? Ferrari Portofino, роудстър с битурбо V8 и 600 коня, като този мотор, но в по-мощна форма работи и в друга кола в залата – в 488 GTB, наследникът на култовото 458 Italia, но със 670 коня и убийствено яка визия! Зад него е сгушено единственото Ferrari в шоурума, което не е червено. То е и най-старото от всички - 612 Scaglietti с 2+2 места и 5,7-литров атмосферен V12 с 570 коня. Неговият наследник, но през поколение, след FF, също е близо – Ferrari GTC Lusso, а зад него, епохалното F12berlinetta със 740 к.с., което развива 340 км/ч!

Бързо видео, което пак се получи с дължина от половин час, но повярвайте ни, заслужава си всяка една минута. Пожелаваме ви приятно гледане и слушане!

Първородната Godzilla!