Инфлуенсър потроши Rolls-Royce за 500 000 долара

  • Галерия от 4 снимки на катастрофиралия Rolls-Royce Cullinan Галерия от 4 снимки на катастрофиралия Rolls-Royce Cullinan

19 Apr 2021

Може би нямаше да чуем за Джефри Стар, ако не беше помлял ето този черен Rolls-Royce Cullinan. Но не всеки ден някой катастрофира с автомобил за над половин милион долара.

Оказва се обаче, че Джефри Стар е популярен гримьор и инфлуенсър, който отскоро се запалва по автомобилите. И започва да събира своя колекция, по-голямата част от която е в розово.

Но да се върнем на белята от заглавието. Богатият Джефри Стар и неговият приятел Даниел Лукас катастрофират в американския щат Уайоминг с въпросния Rolls-Royce Cullinan. Според неговата публикация в социалните медии инцидентът е настъпил след като колата стъпва върху черен лед, изгубва сцепление и се преобръща три пъти, след което се забива в преспа сняг.

Пристигналата полиция е направила тест за наркотици и алкохол, които са отрицателни. Но се води разследване дали скоростта не е била превишена в този участък. Джефри Стар вече е изписан от болницата, като се разминава с частично счупен гръбнак и му предстои дълго възстановяване. Неговият приятел Лукас е оставен под наблюдение, но е без опасност за живота.

Джефри Стар се сдобива с поръчковия Rolls-Royce Cullinan тази година. Цената му е над 500 000 долара и когато е произведен е бил най-оборудваният с опции Black Badge Cullinan.

Колекция на инфлуенсъра включва тунинговани от West Coast Customs розови McLaren 570S и BMW i8 Roadster, както и розово Lamborghini Urus и розов Aston Martin Vantage. Джефри Стар притежава също и McLaren Senna в „бебешко син“ цвят. В гаража си има и розов Rolls-Royce Cullinan с розов интериор, различен от този, с който катастрофира.

Ексцентричният гримьор признава, че през последните години не е в настроение да кара постоянно розови автомобили.

Първородната Godzilla!