Стартираме подкаст! Първи гост ни е автомобилният състезател Георги Дончев! Видео!


20 Mar 2022

Подкаст. Вероятно много от вас знаят какво означава тази дума. Етимологията зад нея е свързана с продукта iPod и английското ‘broadcasting’, излъчване. За пръв път се използва през 2004 от журналист на BBC в статия за ‘The Guardian’ и оттогава насам я чуваме все по-често.

А вече ще я чувате и от нас, защото започваме поредица от подкасти, в която ще слушате и гледате интересни гости и дискусии на автомобилна тематика. Освен в познатия ви YouTube канал, ще качваме аудио съдържание в Spotyfy (предстои). Така, че ще можете да слушате епизодите ни онлайн или пък да си ги сваляте на устройство, да ги слушате в колата си, където и когато ви е най-подходящо.

Първият ни гост? Автомобилният състезател Георги Дончев. С него разговаряме за пистовите надпревари, за Porsche, за разликите между различни шампионати и за Overdrive Lap Battle. Също така обсъждаме защото нямаме истинска писта в България и дали ще имаме някога. McLaren F1, BMW M5, Audi RS 7 също минава през микрофоните ни, както и още много любопитни теми

Искаме да благодарим на нашите приятели от North Auto, които се занимават с на автомобили от САЩ и Канада, за подкрепата и да ви насочим към тяхната страница във Фейсбук (клик тук или горе). И да ви пожелаем приятно гледане.

Първородната Godzilla!